förlåt mig

ja , förlåt för att jag inte bloggat ;o
Klockan tolv i lördags, gick jag och jennifer hem till mig , jag duschade håret och så fick jag 200 kr, mammas busskort, och så åt vi pannkakor, jag tog min brorsas mobil ist för min .. den är mkt bättre eller roligare.. äldre men ändå :) (tog med min egen också) Sedan fick vi skuts av jennifers farsa till Söder , vi kom typ över en timma för tidigt ;p så vi gick t burgerking och köpte varsin ; vatten, mellan pommes och garlic sås :) Sen gick vi bara runt typ femhundra varv och kollade äcklig fisk ;o Sen köpte vi en Hollywood (tror jag) En stor popcorn och två stora cola, sen satte vi oss i trappen och väntade på att vi skulle bli insläppta ;o Så efter typ tio min blev vi det, vi satte oss i salongen och skulle kolla på Alvin och gänget 2, skitmånga ungar! ;o och typ några heta killar som var där med familj, omg ;) Filmen var väll okej :) Sen sluta den efter lååång stund, vi gick t t-banan och när vi kom fram t gullmars , där jag köpte ett paket tuggummin och såg typ ****** eller vad han heter i nian ;o den tönten xd , sen gick vi t bussen, jag köpte en redbull i en automat av uttråkning ;O , åkte buss och lyssna på musik, sen ska jag fixa pinkod t mobilen och så spärras mitt SIM - kort :s Sen gick jag hem och dampa loss :O vi satte oss i soffan och kollade tv, sen så gick vi upp t ica och jag tog en klunk av redbullen och jennifer drack upp resten, vi köpte sen lösgodis, en marabou mintkrokant och en marabou apelsin krokant, sen köpte vi en Burn :) Jag drack ännu en gång en klunk och gav jennifer resten, eftersom HON var ohyper -.- men jag var skiiiit hyper och snackade snabbt hela vägen t ica ;) nu vare värre jag snubbla typ på mig sj HAHAHAHHHAH, sen hittade vi en kartong som jag åkte skidor på ^^, fast jag ramla nästan hela tiden ;o Sen kollade vi Men in black 2, av uttråkning bytte vi till Southpark, och sen var det slut och jag kollade på Stand Up Comedy på Comedycentral , jennifer sov då ;) Sen bytte jag soffa och la mig i den andra, det var fett läskigt, vi har tre ljus på bordet och två bredvid tvn, dom ba fladdra som fan.. slutade, och sen kollade jag på det på bordet, och det fladdra överdrivet mkt, så vänder jag mig om och kollar på tvn, så fladdraar det skiiita mkt :S jag ba: MEN LÄGG NER och typ sen .. GE DIG! -.- HAHHAHAH jag fick damp på ett "spöke" ;) SÅ var jag tvungen att väcka jennifer och berätta ;) Jag höll henne vaken och så började I STILL KNOW WHAT YOU DID LAST SUMMER efter ca. 2 min :D Så kollade jag, jennifer och mamma, jag somnade typ när det hände mest HAHA :O sen vaknade jag en halvtimma innan den sluta ;) filmen var rätt oläskig :) Sen kollade vi två avsnitt av Southpark , sen somnade vi, ..
vi låg i sängen hela dagen idag , o.O typ t fyra.. fast EN gång reste vi på oss och gjorde Nudlar med biffsmak , mm :) Nu har hon gått hem ;)
HAHAH omg överdrivet långt.. såhär gåre när jag glömmer att blogga :S
kraam

Alvin och gänget 2

Ska på bio med ocoolingenjennifer ;) Hon ska bara duscha , sen ska vi dra t mig och hämta pengar så ska jag duscha sen ska vi dra till henne igen och få skjuts, fast jag vet inte hur jag kommerhem sen ? ;s
Men det löser sig , bion börjar klockan tre så vi får skynda ;) Vill verkligen se filmen den är feta cool! :D alvin är het ;) Haha jag tänder på en ekorre? ;)
kraam

Good morning

Jag och Jennifer kollade Prom Night i morse ;) skräckfilm ;o
Den var faktiskt bra, medans tjockade vi oss med en mega stor toblerone :)
Vi säger som vanligt vilka vi är ;) Jag är huvudrollen ofc ;) Haha men det var en svart hårig tjej, en brunett och en blondin, och det var jag , matilda och jennifer .. Så .. Matilda blev svarthårig eftersom.. vi ville ha med henne, och jennifer blev brunett och jag blondin, eftersom jag kommer färga håret ljusare imorrn ;)
Just nuuu.. Så diskuterar vi om , I know what you did last summer, i still know what you did last summer och i allways know what you did last summer :O
Det är faaail enligt jennifer.. det är ju inte alltid förra somarn? om ni fattar vad jag menar ;O Och sen är det faiil enligt mig , för i den sista filmen så är det inte ens samma personer , så hur kan han veta vad dom gjorde förra somarn ? dom körde inte precis på honom (?) Ni som sett första filmen fattar iaf :)
Nu ska vi äta frukost , enligt mig är det onööödiiigt eftersom jag redan ätit bigmama choklad? Menmen
kraam


Jack Sparrow

Sitter bredvid Jennifer, varsin data, tvn på.. As always :) Hon har typ inte sett Pirates Of The Carribean o_O OMG , det finns ingen hetare en Jack Sparrow :o
Jag kommer svimma ;) helt ärligt det finns fan iiingen sexigare pirat ;P Jag älskar hans smile höhö :) Tänder på 47 åringar ? Nej då , men han är helt enkelt naturligt sexig ;*
Meee looove :)

Hiss eller diss för Jack sparrow?
HELT KLART EN STOR STOR PUSS OCH EN HISS FRÅN MIG :)
vad tycker ni?


kraam

Löshår

Mitt löshår har kommit! :D
Ska sätta in det på söndag :) alltså inte clips utan sånna man typ limmar fast ;)
JAG SKA:
Schema:
Fredag: Sova hos Jennifer :)
Lördag: Jennifer sover här ;)
Söndag: LÖSHÅR :D

Ska kolla vidare på H2O , som sagt jag är töönt :D
kraam

ännu tråkig dag i skolan

Hemma nu, tog sällskap med Melinda till och från skolan idag :) Min outfit: Min "twilight" t-shirt (vit och så stor det I "twilightäpplet" VAMPIRES), midjekjol, jeanstights och grå kofta :)
Lästid, satt och läste som bara den ur min fina GOSSIP GIRL-bok
Träslöjd, jag och Julia jobbade tillsammans, man skulle göra en toapappershållare eller vad det nu heter, och man skulle göra en topp , typ ett hjärta osv, jag och Julia gjorde ett äpple , vi vart på väg att göra en b-korv (känns onödigt att säga ordet) Sen åt vi en varsin baguette och garvade som fan att jag fick den långa och hon den tjocka, sen satt jag, julia, linnea och matilda och guppade till NRJ :)
Svenska, Julia citerade lite ur sin "Expert på att rodna" , haha det var lite sex scener ;)
NO, vår klass gick tydligen DAAAAAAAAAMP, vi hade vikarie, då utnyttjade klassen det och körde 7B-stilen, bråkigaste klassen i Dal ;o Jag och Linnea planerade hur hennes klänning skulle se ut på skolbalen i nian :)
Lunch, vi åt och garvade, sen gick jag, rebecca, julia, melinda, linnea, jennifer och matilda upp på toaletten och satt där hela rasten.. lyssnade på musik i mörkret och julia tog onödigt mycket kort ;) på en bild såg jag ut som ett jvla spöke :S Jag typ gäspa, rebecca drog precis förbi handen och mina ögon var röda, :S fyfan!
SO, ägnade So lektionen åt att göra matte provet, det var sjuuukt enkelt :D

nu orkar jag inte skriva ska kolla tv som vanligt
kraam

Du-kan-ta-dig

Haha, sant ;)
Kollar Hannah montana, för att man är tönt alltså :)
Mamma ska typ dampa på mig nu..
Matte prov i morgon, wish me good luck!
kraam

Pancakes

Ska äta pankakor snart, är fetto och brukar äta gryyymt många o.O ? :) Jag tog lite kort med nadja i omklädningsrummet när vi provade korsett/bh (?) Denvar grymt cool bilden alltså ;) HAHA , skulle gärna lägga in den, men det räknas som naken bild o.O eller alltså underkläders bild.. och jag vill inte räknas som slampa! Men Nadja kanske lägger in den. vi får se..
kraam

s o r r y

Morsan hade rådamp, ;o vet inte hur länge sen det var jag blogga ..
Men iaf, idag efter skridskor, åkté jag, nadja, fredde, nyberg, emil, hampus (tror det var hampus), melinda, mella, rebecca, juliab och typ.. (MINNE SOM EN GULDFISK) ;o Sen hoppade vi av i centrum, och åkte vidare till krusboda :) Jag och Nadja gick hem till henne och hämtade hennes ridkläder, hon gav mig choklad o.O she knows me tooo well ;o Hahha misstolkade henne som fan..
Hon ba: Gillar du Geisha?
Jag ba: aa .. ;$
Hon ba kom med ett paket geisha HAHAHHA :D (no one gets it -.-')
Sen gav hon mig.. mer .. minns inte vad det hette, sånadära platta choklad bitar , runda..? EE whatever ;)
Sen åkte vi till Centrum med Julia och Mella.
Dom var med Jonna och allt så jag och Nadja satt någon annanstans, sen var jag med dom.. Nadja åkte hem. Så var Linda med. Sen blev Linda sur på mig när jag kom hem o.O
kraam

Matilda.

Du typ känner inte det där men det gör jag.. Det känns såå jävla mycket som om vi typ glider isär :s Vi är inte lika ofta.. och vi bråkar allt mer.. asso jag vet inte ;/ Jag tycker du typ har attitydsproblem i skolan och du tycker jag har det på msn, (kan inte klandra dig, är rätt dryg mot allt och alla på msn nu för tiden) Jag undrar bara vad som hände med, Milo, Gilmore Girls, Boysenbär, Paramore, Sebbe (dåligt exempel), Tälta och MYCKET MER:O Jag vetefan men allt bara försvinner..

Sista inlägget..

Ska lägga ner bloggen..


NEEEEJ! Jag skojar bara lite. men det är dock sista inlägget för dagen :D
Ska sova snart, men vill äta lite nudlar (?)
kraam

Har tråkigt, tyvärr

1. Vad heter du? Amanda
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Orkar inte tänka på det nu..
3. Vilka andra namn hade dina föräldrar tänkt ge dig? Vetefan ;o
4. Vilket stjärntecken är du? kräfta
5. Vilken årgång är du? 1996
6. Vart bor du? Tyresö
7. Bott utomlands? nepp
8. Flyttat antal gånger? typ.. fyra tror jag ;P 
9. Vart skulle du vilja bo? Spanien, feta nice :)
10. Vilken skolklass? 7b?
11. Vad vill du bli när du blir äldre? Något kul ?

UTSEENDE


1. Hur lång är du?  ca 160 :)
2. Hårfärg och frisyr? Brunt .. olika
3. Ögonfärg? blågrå
4. Mest nöjd med? Jag vet inte :s
5. Minst nöjd med? Min näsa ;o
7. Glasögon? nepp haft.. B - L - Ä
8. Har du några piercingar/tatueringar? nej inte än ;)

FAVORITER

1. Filmer? New Moon, Mean Girls och Avatar, fast har typ MÅNGA fler ;) 
2. Låtar? I gotta feeling, Misery Business och MÅÅNGA FLER :D
3. Årstider? Våren och sommaren :) Ibland höst 
4. Mat/dryck? Pommesfrites och milkshake :)
5. Djur? Katt
6. Färg? Rosa såklart :)
7. Parfym? Olika ;) 
9. Ämne i skolan? HK (hemkunskap)
10. Sysselsättning? Kompisar och bloggen ;) 

Är du..

Osäker: oftast inte ? ;o
Trött: nu? A!
Intressant: Skit intressant :D
Smart: Känner du mig ? o.O
Barnslig: bara liiite.. (aa)
Liten: kort? ja!
Lätt: lätt som i lätt att bära? ;o Enligt alla andra så ja!
Skoltrött: Jaa! fast diggar rasterna :D
Rolig: Haha , med sämsta humorn , så tråkig att man garvar ÅT mig ;)
Pratglad: HAHAHAHAH, JA! :D
Frågvis: Va? xd (internt skämt HAH)
Organiserad: Har du sett mitt skåp? ;o
Hälsosam: njaaa.. är kladdkaka hälsomsamt ;s
Blyg: HAHHA NEJ! eller ibland, när någon riktig heting kommer :D
Attraktiv: Men daah! :D
Lätt uttråkad: Somnar typ på matte lektionerna .. men annars så nej..?
Vegetarian: nepp
Besatt: av.. TWILIGHT :D
Pålitlig: Såklart :) 

Har du..

För många vänner: Hur fan kan man ha för många vänner? :O
Förföljelsemani: whatafuck? ;o
Färgat håret: ja måånga gr
Brutit några ben: nepp
Några piercings: nepp
Egen dator: två st :D
Gjort bort dig rejält: HAHA snälla .. jag kan inte tänka på det utan att bli feta generad ;s
Haft sex: nej ;$
Tagit nakenbilder: eh.. nej? ;O
Sagt jag älskar dig till någon idag: aa!
Varit kär: Varit & är :) 
Blivit kär i någon på nätet: HAHA såklart (aa)
Stulit någonting: nej -.-
Gjort något olagligt: Vad räknas som olagligt o.O

Vem..

Saknar du: ALLA
Vill du döda: det du!
Rörde dig sist: Typ .. melinda?
Slog du sist: Venne ;O JENNIFER! :D
Kramade du senast: Kommer inte ihåg ;s
Skrev du till sist: Matilda
Vill du vara som: mig själv ;o
Sårade dig sist: känslosamt eller fyskiskt? första.. VENNE ;o och andra Jennifer -.-
Vill du bli galet full med: Matilda.. MEN HON DRICKER INTE! :O konstig sak HAHAH
Gjorde dig riktigt glad senast: Melinda tror jag
Ringde dig senast: Mamma tror jag
Ska du gifta dig med: Vet inte o.O
Får dig att skratta: Julia :D

kraam


The Simpsons

kollar the simpsons med lillebror ;P
Detta är min vecka:
Onsdag: PLUGG!
Torsdag: PLUGG
Fredag: Vara med någon ;o
Lördag: Sova hos Jennifer typ
Söndag: Ngt.. :P

kraam

snacka om att överdriva..

Okej, någon har bytt ut min morsa mot en dramaqueen ;o "Misslyckas du med ETT av proven den här veckan, tar jag din dator, i FEM veckor" :s vafan , vi har engelska, spanska, matte och so!? Vafan ! :O Misslyckas jag bara liiite! så tar hon datorn!? ;o SHIIET
kraam

Scary..

Men typ utanför fönstret (jag bor på andra våningen) så kollar man ut så ser man tre andra våningshus.. och en lampa på femtevåningen i ett annat hus, blinkar till då o då! FETT SCARY :S faktiskt det är as läskigt..
kraam

Förlåt!

Förlåt till alla. Jag verkar säkert skit dryg! Men jag är såå jävla trött, jag vet inte varför men varje dag jag kommer hem från skolan t mamma så är det så ;s
ska typ äta ngt nu
kraam

I'm home!

Kom hem för ett tag sen :) kollar på ghost wisperer, melinda var hos mig ett tag, anton, kalle och andre krävde pengar, så hon stannade över tills dom stack.. VILKET DOM ALDRIG GJORDE ;o Men nu har hon gått :)

Lästid, lånade en bok Gossip Girl, allt och lite till
Spanska, ingen spanska vi gick till bussen och åkte till IP
Idrott, skridskor.. var med i ca. 10 min sen skulle jag ta en paus eftersom jag var jääävligt ostadig, så trampa jag snett med skridskon på väg till omklädningsrummet.. AJ! Men jag var med en stund efter det också, måste erkänna det var ganska kul :) Ist för att hoppa av vid Tyresö Gymnasium hoppade jag, Julia, Matilda, Melinda och Sanna av vid Tyresö Centrum och åt pomfritt (jag vet att det inte stavas så) Vi åkte hem klockan tjugo i tolv typ och vi började klockan kvart över elva (aa)
SO, vi började tjugo i -.- SUCK (ville komma försent HAHA) fem min senare hade vi i alla fall lunch
Lunch, åt inget, sen skällde brittis på oss och ba "om ni inte äter ringer jag hem till era föräldrar" WTF? :s så vi "åt"
Matte, förprov ;o klarade det fint, jag och melinda jobba tillsammans :) Inte för att man fick men ändå :D
Svenska, jobbade i häftet "Haiti" skrev först av melinda eftersom jag fick pappret samma dag och dom fått det en vecka tidigare, sen jobbade vi tillsammans och skrev klart hela häftet

aja ska dra
kraam


Aah

snabb bloggning, får inte blogga för morsan .. så
snart gå och lägga mig.. !
Ska typ ta sällskap t skolan med Melinda i morgon,
men nej nu kommer mamma typ.
kraam

Bara för att jag är tönt..?

Ja .. Kollar på Hannah Montana ? :S orkar inte byta kanal.. det finns inga roliga program, aja nu ska jag kolla? ;s
kraam


;o

Matilda .. Hon SKA fixa numret till mig (aa)
Haha hon behöver veta det :) ni med..
kraam

HAHA

omg , jag sitter o garvar..
"du är en läkare george du kan säga penis, du har ett utslag på din penis" HAHAH helt allvarlig också (det var på greys anatomy) förlåt men jag garva som in i helvete ;o
Haha jag är tönt, men nu ska jag avslöja lite skit t matilda
kraam

Är man hetast på jorden så är man ;)



HAHA, hade tråk :) Här är dom hetaste snubbarna på jorden :)
Tad Hilgenbrinck, Johnny Depp, Gerard Way, Milo Ventimiglia, Taylor Lautner, Freddie Prinze Jr, Tom Cruise, Bill Kaulitz, Robert Pattinson & Pete Wentz.
Det är såklart inte i ordning! I sånna fall hade Robert Pattinson varit först, DAAH! :D
Erkänn de är hetast!
kraam

Ghost Whisperer

Som sagt, kollar lite på Ghost Whisperer (:
IDAG:
Lästid, satt och läste Om jag kunde drömma, för femte gången xd
Hemkunskap, två timmars hemkunskap.. Jag, Rebecca och jennifer jobba tillsammans och gjorde några kakor :D  Med sirap, vilket var grymt gott, vi bråkade om vad vi skulle göra HAHA :D såklart skulle alla göra samma sak ;)
Lunch, åt inget.. satt och garva med alla i matsalen tills alla andra gått
Tjejsnack, pratade om vad som var bra med att vara tjej osv
Engelska, jobbade själv och jobbade skit bra (aa)
(ngtkonstigtsomjagglömtbort!?) vi kollade bara film ;)

asso jag är as trött så förlåt för den jäävligt tråkiga informationen
kraam

SÅ JÄVLA SUR

skrev ett fin fint inlägg, men såklart ska cp internet läggas ner -.-' INLÄGGET SPARADES INTE .. så gör så här ist

* Kollat klart på Blonde and Blonder, grymt bra film (garvade hela tiden ;d)
* Ska kolla AVATAR :D har inte sett den, men blå snubbar halvnakna .. GREAT :D
* Blev tillsammans med en 97a.. ;) xd DRIIIV :o Min killsmak är skum enligt julia, jag håller med henne! :o först 96or, 94or, 97or, 98or, jag menar kom igen? ;o Johnny Depp är sexigaste på jorden men vet inte när han är född 2010 - 47 = ? hmm ..
* Jag och Jennifer loggade in på habbo och mobbade ungarna där HAHA vilket liv man har .. Vi trodde ju självklart att det var äckliga små tioåringar som var inne där.. MEN NEJDÅ fjorton och femtonåringar wtf..
* Desperat efter en killes nummer som min gode vän ANONYM's lille bror är kompis med -.- LILLEBROR ja ni hörde rätt.. hans kompis är såklart 98a... VAD ÄRE FÖR FEL PÅ MIG!? :o
* När vi kollade Blonde and Blonder, ska folk såklart kyssas, och man blir helt blödig och vill ha ngn att kyssa, jaa.. normalt sätt hade jag väll ba tagit första snubben och kysst ngn men hallå! där låg ju jennifer ;) så vitt jag vet är hon ingen snubbe ?
* jag är gryyymt kär i ... Bill Kaulitz ;) Hahah .. ;o Men vafan, man får vara spinkig, lång, svarthårig, sminkad snubbe! (GOSH EMO! ;s) men amanda vill ändå ha dig!! haha , fast du måste sjunga i ett band -.-'
* Min jobbiga farsa tog data och mobil? Men tack (?) Ska få tebaka den snart .. i morgon kväll? ;o SMSA på bara älskar att läsa låånga och måånga sms HAHA

det var nog allt jag skrev innan + lite till ;)
kraam



VI undrar

Är me ocoolingen jennifer :) Vi ska kolla Blonde and Blonder, men ofc.. Så väljer vi att vi är ngn, NOLIFERS , den dummaste blir såklart jag -.-' xD Vi ska väll snart äta. men nu till rubriken, JAG och EVA tycker att BILL KAULITZ är hetaste! Men JULIA och JENNIFER tycker han är ful -.-
Sen så tycker tydligen Julia att tom är snyggare? dålig smak julia ;)

Vem är hetaste? :O
BILL        lr     TOM  ?

KOMMENTERA!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHA

Olle och Pelle i den mörka skogen
Det var såhär, en gång i tiden kände jag en grabb. Grabben hade alldeles mörkbruna ögon, fräknar, smörsliskiga ögonbryn och så var han rödhårig. Olle och jag var bra kompisar, tills den dag då han gick ut i skogen, tillsammans med sin kamrat Pelle.
Dom hade tänkt tävla i vem som vågade gå längst in i den mörka skogen. Så dom gick, och gick, och gick.

Till slut så hör dom ett: BRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖL, MÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖH, BRUNKELMUNKEL!
Men, dom tog det riktigt kallt. Dom har nämligen varit med om älgar förut.
Så glatt fortsatte dom traska in i den mörka, mörka skogen.
Till slut såg dom ett hus. Olle ville tävla i vem som kunde gå längst in i det läskiga, ödsliga huset.

Olle tänkte filma allting när han var inne i huset, och sedan lägga upp det på Youtube, för att bevisa vilket övermod den grabben hade.
Tyvärr, så lades den filmen aldrig upp på Youtube (när du berättar detta ska du storgråta, fast på låtsas. Du känner ju inte Olle egentligen).
Nej, för Olle hade gått in i huset, och öppnat en garderob.
Inne i garderoben fanns en liten, liten dvärg, med en liten liten yxa som han högg av huvudet på Olle med!

Olle vann därmed tävlingen i vem som kunde gå längst in i huset. Pelle hade tjutande sprungit därifrån.

Åh, vad jag saknar Olle. Han var min bästa kompis på mellanstadiet. Men nu är han DÖÖÖÖÖÖÖD!
BUHUUU!
  (Se ledsen och förtvivlad ut, och gråt för fulla muggar).

SLUT!

Sagan om pojken i blå fleecetröja, med konstig gångstil, och grabben i randigt

Det var en gång två pojkar, som var på väg uppför ett berg. Berget hade asfalterad gång, cykel och bilväg, så det var en simpel match. Grabben i blått föreslog att dom skulle ta åt höger, så att dom kom ut på en åker istället.
Dom gick förbi många hus, däribland ett med två lampor på garageuppfarten, och en bredvid.

När dom väl gått några meter hör dom en älg komma. BRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖL, MUNKELDUNKEL, MÖRKELKAKAAAAAAAAA!Men grabbarna vet hur man handskas med en älg, så dom bara går förbi. Men älgen hade försökt stoppa dom!
För när dom kom ut på åkern står det en liten dvärg med en liten yxa som hugger av huvudet på båda grabbarna!

 

Budskap: Använd hjälm!

SLUT!

Farbrorn på ålderdomshemmet, och älgen med fräsiga horn.Det var en gång en farbror, som hade sådan total älgfobi. Varje gång han gick ned i matsalen började han alltid med att ta upp en sån där trubbig kniv man äter med, för att kunna skydda sig.
Dagarna passerades, och maten var alltid lika vidrig nere i matsalen. Men gubben åt, för ingen brydde sig om honom.

 

En dag kom en älg på besök, som skulle besöka sin sjuka mormor som arbetade på ålderdomshemmet.
Raskt drog farbrorn, som hette Inge, upp kniven och hotade älgen att skära upp ögonen på den.

Älgen stod där, och var arg på Inge. Älgen gick närmare och närmare, och tillslut stod Inge intryckt i ett hörn av rädsla.
Inge försökte panikslagen skära ut ögonen på älgen, men missade och träffade istället hornen.
Det borde han inte gjort, för på hornen hade älgen knappen som slog på älgens walkietalkies.

Direkt kallade älgen på förstärkning och in kom en liten dvärg med en liten yxa, som högg av huvudet på Inge!

SLUT!

Sagan om alligatorn Kruschkel och Albin.

Det var en gång en fullvuxen alligatormamma med en nyfödd unge, som hette Albin.
Albin och Kruschkel var ute på prommenad, men eftersom Albin inte kunde gå, släpades han i backen bakom sin mor.

Dom gick i ett raskt tempo, och därför fick Albin många skrapsår. Dom stannade för att sätta på lite plåster på Albin, men det borde dom inte ha gjort!
Albin gick och blev kompis med en älgkalv!

Och vad tror ni älgmamman tyckte om det? (Skrik BUUUUU,och rikta tummarna nedåt).

Älgmamman och Kruschel började bråka, och Kruschkel blev så arg att hon utövade sin bästa karate, och därmed slaktade Albin och sig själv så totalt att det bara låg köttslamsor överallt.

Sedan kom en liten dvärg med en liten yxa och högg av huvudet på dom efterlämnade köttslamsorna och kroppsdelar som fanns kvar.

SLUT!

Sagan om fårhunden som blev galen på Moderaterna.

Det var en gång en hund, som varje dag vaktade sina får. En dag kom han hem, alldeles utfattig.
Moderaterna hade kommit till regeringen, så hundrackarn hade fått urkasst betalt för dagens arbete.

Hungrig som han var, kunde han inte sjunka så lågt som att äta knäckebröd med fågelmat, så hans mage gjorde tillslut något totalt sjukt!
Den beordrade fårhunden att gå ut och slakta ett får, för att bli mätt.
Så hundskrället gick ut, mitt i fårfältet och tog ett får.

Det allra sötaste, med djupblå ögon, vitfluffig päls och gaddar lika nyslipade som om Martin Timell  gjort jobbet och blivit sponsrad av det ledande företaget inom sandpappersbranchen.

Efter det gick hunden in och la sig, för att sedan vakna upp till ytterligare en dag med fårvaktning. Men fåren hade blivit deppade, efter att han slaktat fåret, så dom hade allesammans hoppat framför elstängslet.

Alla får låg på backen, väldigt stendöda, eller bara lite stendöda.
Ett enda överlevande får satt på backen och sa till fårhunden: Döda mig! Sedan dog det, så hunden slapp göra det jobbet.

Men hunden var nu hungrig, efter att jobbat på fårfältet ytterligare en dag. Så hunden tog en buss in till stan, för att få sig en bit mat.
Inne i staden fick hunden en idé!

Han byggde ihop ett litet stånd, och satte sig mitt på torget, för att utöva sin plan.

Han skrek i en megafon: ALLA SOM ÄR MODERATER KOMMER HIT OCH SÄTTER SIG!
Moderaterna kom allesammans, och dom hade med sig egna stolar, så dom satte sig runt ståndet.
Dom trodde det handlade om att dom skulle föra en politisk debatt med hunden, så dom satt där och småpratade ihop argument dom skulle kunna använda för att få över hunden på sin sida.

Men hundens plan var inte så. Helt plötsligt och oväntat drog hunden fram sjuhundra kilo kedjor som han köpt på rusta, och kedjade fast allesammans i sina stolar.
Sedan slaktade han dom allesammans på det mest groteska viset som går, och åt upp dom.

Men det skulle han inte gjort, för en av dom Moderaterna han åt upp var en liten liten dvärg med en liten liten yxa, som inifrån magen skar upp magen på hunden och sedan hoppade ut, för att hugga av huvudet på fårhunden.

En gång i tiden hade fårhunden skickat ett vykort till sin mamma, när han var på semester på Mallorca. På det kortet var det inget mindre än en ÄLG!
(Skrik högt så att alla blir rädda).

SLUT!

Hitta den på 

http://moonlander.bloggagratis.se/2008/07/30/856457-alla-spokhistorier-jag-kan/
kraam


Blade 2

Blade 2 går på sexan, vetefan vad det är ? Ska byta ;) Haha matilda är rolig hon.. jag ringde henne ba : kan vi vara i morrn? :) hon ba: kanske , och jag ba så kan vi träffa ANONYM hon ba NEJ! HAHAHAHAHAH (; hehe,
kraam

ska fika

ska fika kram xD

Bilder från idag :)

Bildbomb! :) allt från ikväll! ENJOY!


Köpte två knä strumpor och tre pack string HAH :)

Melinda och Linnéa sötisar :)

Hehe omg ;o förlåt julia och matilda (aa)

Upp och ner .. eller åt sidan..(?) Jennifer sötnos :D

DROGADE UNGAR!? Matilda och Jag , shiiet hatar bilden men men :)

FET HÅLL IGEN , hjälp.. Haha Linnéa och Jennifer :D

va fan -.- , Melinda sötnos, MOBILBEROENDE!

Linnéa söt :)

Linnéa och Jennifer sötisar!

Linnéa hade verkligen ALLT i sin väska o.O

Matilda sminkade sig , HAHA ytliga jävel ;)

Jag med min älskade alvedon, vad mer kan jag säga ... MAN MÅSTE BJUDA PÅ SIG SJÄLV ;)

Matilda <3 Amanda ;) Älskar dig sötungegulleplutt HEHE :)

Jag sväljer äntligen min alvedon. men ser helt skumbanan ut på bilden? :s

Maten, (matildas mat bara HAHA) :) 

Kraam

Kina resturang here i come.

Ska gå dit ändå, det gör fortfarande lite ont.. Men vafan vi kommer inte hoppa runt som galna kaniner? Jag vrider lite på nacken och hoppas att det blir bättre, vi får väll se... Chattar med SötisenJuliaFahlander :) Just nu diskuterar vi Heidi från The Hills utseende , HAR NI SETT HENNE? :O Helt jävla plastik oprerad ? :S

Dagens fråga.. Heidis utseende HISS eller DISS? :)

en stor fet diss ifrån mig
kraam

Bättre

Nu mår jag bättre, kan röra nacken åt olika håll det gör bara lite ont efteråt :) men det gör skita ont att röra huvudet neråt ;( har chattat lite med den enda inloggade... JONNA :) Tydligen ska jag röra på huvudet men inte för mycket. SÅ här sitter och jag och vrider på huvudet ;) Har fixat design som jag ska lägga in nu, Om en halvtimma får jag en ny ipren, :)
Jag ska väll äta kina ändå ;) Ta lite överdrivet mycket ipren med mig, inte vrida så mycket på huvudet. men det är ju ändå ikväll och på tre timmar har jag gått ifrån INTE KUNNA RÖRA ALLS UTAN ATT BÖRJA GRÅTA till KAN VRIDA MYCKET MEN GÖR FORTFARANDE ONT FAST BARA EFTER :) Bra tecken? HOPPAS DET
kraam

AJJ!

Jag gick upp typ 17 över 7 .. och så sminkade jag mig så böjde jag lite på nacken.. OCH DEN BARA LÄT! :S sen så kunde jag inte röra mig! fyfan.. pappa gav mig tigerbalsam(?) och en ipren, ska ta en till ipren klockan 12. Jag kunde inte ens röra nacken utan att det värkte som in i helvete, nu gör det fortfarande ont men inte lika mycket. och jag kan vrida huvudet åt sidan men inte liksom.. ta huvudet upp och ner.. det blir i alla fall , tror det ska lösa sig tills ikväll (KINA RESTURANG MED BRUDARNA!) Håll tummarna :D
kraam

GODNATT

Ska typ sova nu, vill se filmen Cronk / Crank? på sexan, bara för att vara uppe ;)
men aja sovsött

Hejsansvejsan

Det var fett scary, man hörde hur någon gick runt i huset! :O så jag smsa jag eva :) Och hon kom den snälla saken :D Sen så kom leila hem efter tio minuter ;) Så jag och eva gick till Ica och stod vid godiset och en godispåse bara poppa ! :O HAHA en poppande godis påse, snart ska vi äta, (sitter och äter godis i smyg hehe)
kraam


Amanda fick krafter..

hahah, krafter för att ta en låt och klistrain, dock inte Fireflies, men en som beskriver mig just nu...

JA EXAKT LONELY MED AKONBACON ;o
pappa och max är på Bandy träning så jag är Lonely i huset scary.. :s
kraam

Lathet

lathet, det stavad A M A N D A :)
Faktiskt, jag diggar den här låten och jag vill såklart visa er ;) Men orkar inte kopiera på youtube och hålla på så.. var ett par snälla ungar och lyssna på .. OWL CITY - FIRE FLIES :)
Jag älskar den ;$
Hehe ni behöver inte gilla den för att läsa bloggen ;D
Men för att jag är riktigt schyst ska jag säga vad jag ska göra SOMMAR 10

* Gröna lund , MINST en gång i veckan :D
*  Öland med Jennifer och Matilda, vi ska kolla killar, sola, bada och shoppa ;) Samt rymma på kvällarna (vi sover i en stuga på tomten, min farmors landställe xd)
* Ha en stor fet jävla fest :)
* Bada, sola, bada, sola, bada, sola osv ;O

Heheh intressant inte så mycket om man tänker efter ;P Men man har bara 10 veckor på sig ;)

kraam


Hemma

Kom precis hem från en rolig dag i skolan ;)
Kommer faktiskt inte ihåg så mycket HAHA :D
Jag gick hem till Julia och vi gick och mötte Linnéa och kom fram till skolan när alla sluta Studiestödet xd

NO, hon läste upp något häfte och sen fick vi jobba själva. Jag och Melinda jobba tillsammans, om man kan kalla det jobba xd Jag gick till Jennifer hela tiden och "lånade" pennvässaren, och kolla alla svar! HAHA

Spanska, tränade inför provet med Jennifer, jag kan mycket för att inte ha lyssnat :D

Lunch, Alla tjejer åt förutom jag och sanna ;D så vi satt och snacka magrutor och snyggingar, ärligt.. Fredde såg en aning besviken ut xd Sen när jag skulle gå ner för trappan och gå till matten sitter, Carl, ngn, ngn och anton i nian i trappan och skitungarna lät mig inte gå förbi, till slut kom Olle och Petra (lärarna) HAHA , nu tror Carl att han ska få 20 kronor IN HIS DREAMS :D

Matte, jag satt bredvid Melinda en stund på Antons plats men så kom Anton så vi flyttade oss xd, hon sitter ändå bakom mig ;) Jag satt och lyssnade på musik (radio) :)

Svenska, Anton tog min nyckel, gav den till Andre som gav den till hugo som gav den till Calle som inte har den ? HAHHAHAH hängde ni med? :P Jag letade i soffan där anton sa att den låg, jag vände på alla kuddar och skit. Hitta 10 kronor (jag köpte två mackor, en till mig och en till linnea och sen en varsin saft till matilda och sanna) och när jag kom till klassrummet gick anton och "hitta" min nyckel i soffan, tss xd

Idrott, Jag, Matilda, Julia, Linnéa, Melinda, Rebecca, Kim, Sanna, Nadja, Eveliina, Hugo och Jennifer hade inga badkläder så vi fick stanna i skolan och läsa när resten hade kul -.-' , men vi hade MYCKET roligare, i två timmar var vi i klassrummet, då och då gick vi ut. Och juste jag fick också ett "smeknamn" av niorna Hunden / Doggie? :P Dom ba VOFF hela tiden !? Hahah va? ;P Sen skicka jag ett mess: bara för jag kör doggy style (a) , HAHAH fyfan ;) Det är ju sant också ;o (eller inte xd) Sen så hade vi kul med att .. ja? klottra på tavlan, vi hade SKIT kul :D Ingen lärare heller ;D sen skrev vi på tavlan att vi gått hem så kommer helena XD så fick vi gå hem och här är jag :D

Haha långt ? ;) trodde dagen skulle bli tråkig JAG HADE FEL för en gångs skull
kraam

Nu ska jag gå

Nej först ska jag äta, ta fram läxan, sätta på mig skorna, sätta på mig jackan, be leila om pengar, ringa julia, SEN ska jag gå xd
Men nu ska jag äta snabb frukost, antagligen en macka eller flingor :O

kraam

Vaken

Nu är jag vaken ;) Har varit det en stund nu MEN MEN.
Pappa tog datan igår -.-' så jag kunde inte blogga ;P Som ni vet skulle jag varit med idag. På simningen, Men vår städerska städade bort mina badkläder ;o Så nu vetefan, Tobbe (vår gympa lärare) kommer skälla på mig feta mycket, och så.. Men vi får väll se ;) Chattar lite med coolingen julia :) ska till henne någon gång snart :) Men nej nu ska jag kolla ett IP nummer åt henne ;) HEHE men här är en bild på min outfit :


Skulle gärna visa en bild på mitt face, men tog överdrivet mycket foundation! ;o
Ser fetto ut på bilden help! :s
kraam

SO

Har pluggat till SO provet med min farsa, och så cool som jag är.. KLARA jag allt. Han ställde frågorna och jag svara rätt fast han visste inte svaren (aa) Nu chattar jag med Matilda sötisen :) Ska nog inte gå på studestödet i morgon.. Vi har klädsim i morgon, Rebecca galningen har ringt mig 1 gång och skickat 2 sms, smsen handla om , om jag skulle vara med och samtalet tror jag handla om det samma, såg allt nu eftersom jag åt. Och sen plugga med farsan ;) Jag tror jag ska vara med, min bikiniöverdel är som sagt.. försvunnen. Men har en annan , super liten ;o super liten NJA, men den är verkligen ful :s Ska ha en svart t-shirt över så ;) Hehe men nu ska jag nog kolla mina sms och sen chatta vidare!
kraam

ajdå

Lite saker händer på msn ;o
Snabbt inlägg innan jag hoppar in i konversationen igen...
kollar på Seinfeld tydligen , diggar han komikern HAHA
kraam

Intressant

Eller inte. Brist på rubrik ;)
Jag sitter och chattar lite med Julia :D Vi är värsta bästa, tänker inte säga varför. FÖRENS imorrn ;)
HEHE :D Det är en liten skojjig sak :D Men nu ska jag uppdatera min Vecka!

Onsdag: PLUGGA TILL SO PROV!
Torsdag: Vara med Melinda :)
Fredag: Kinaresturang med Julia, Linnéa, Melinda och Jennifer (kanske matilda) Typ sova hos Eva
Lördag: Typ träffa en snubbe ;)
Söndag: Slappa?

hehe, säkert glömt något men nu ska jag dra
kraam

Dampigt humör

okej , jag har verkligen damp!
Sidan minimeras och skit -.- 24/7
Ska fixa en grej och jag är inloggad på pappas CP data! :O
Den är segare än GUDVETVAD :S
Och inte nog med det.. Jag är jävligt förbannad på en viss person! :P
Men nu nog om det xd

idag! (observera att jag har minne som en guldfisk):
Lästid, alla satt tysta och läste, men jag satt med en jävla ordbok och leta ord HAHA tex. KONDOM xd HAHHA jag hittade den bara (aa) Sen fick vi sluta 15 min tidigare ;)
NO, Jag, Melinda och Sanna satt och mätte olika saker , volym och skit.. cm3? :s Jag och sanna vart så klart efter! (aa)
Matte, jag jobbade bredvid sanna och lyssnade på radio ;) jag och linnea ba: BYT TILL DEN! och skit HAHA (alltså radiostation)
Lunch, det var hamburgare ;) MUMS . Jag, Rebecca, Melinda och Jennifer satt och mumsa i oss lite ;) Vi "dissade" Matilda och Linnéa (aa) nej men vi orkade inte gå 10 meter ;o HAHA
SO, vi bytte platser, jag fick sitta bredvid Kim :) TIDEN GICK FETA FORT :S Hon satt bara och läste upp frågorna till provet vi har på fredag ;)
Engelska, jag jobbade lite med kap. 5 och vi lyssnade på någon historia som jag fatta 0 av (aa)

Sen tog jag, matilda och linnéa sällskap enda till linnéa .. Sen fortsatte jag och matilda till ica. Hon köpte en fet Ben & Jerry's Cookie Dough (skit:S stavning) och jag köpte en kladdkaka som den tjockisen jag är ;) Sen när vi var i kassan kommer ROBIN! OMG xd nej men vafan han fick inte se våra tjockis varor så vi skyndade oss HEHE :) På vägen hem prata jag lite med Julia i tele. Och jag berätta om dagen ;) DAGENS ROLIGA HÄNDELSE (nejxd) men vi fick typ trivselblanketter(VAFAN?) och vi skulle skriva hur vi trivdes och jag skrev kul xd

Är du rädd för någon i skolan? Ja ( ) Nej (x)

Vem och varför?
Robin för han är ful! :O

HAHA xd matilda garva ;P Sudda bort ofc HEHE :)

Aja nu orkar jag inte skriva och detta var ett LÅÅÅNGT inlägg så.
kraam

10 saker du (typ) inte visste om mig :)

  • Jag har känt Julia, Linnéa och Matilda sen jag var 2 år
  • Jag lyssnar gärna på "emo" - musik eftersom den är MYCKET bättre än dålig RAP :s
  • Jag är choklad beroende, men det märks inte för jag är inget jävla fetto! :D
  • Jag har haft typ fem mobiler under år 2009 ;)
  • Fick jag välja skulle det serveras pasta VARENDA dag i skolan (aa)
  • Har svimmat 3 gånger i mitt liv ;)
  • Hetaste kändis killarna är (i ordning) Robert Pattinson (Edward Cullen), Tad Hilgenbrinck (Matt Stifler) och Pete Wentz (spelar bas i fall out boy)
  • Jag är kär (aa)
  • Jag är inte allergisk mot något! :D
  • Jag skulle inte överleva utan .. AMERICAN PIE eller TWILIGHT :) Är helt beroende av American Pie (har typ sett alla) och twilight det är inge beroende , det är mycket värre! :D

Nu vet ni lite mer.. Och jag fyller år om 6 månader så.. Don't forget.. ;)

kraam


Tarde

Sent :) NEJ! :D Tarde - sent (på spanska) men verkar typ så :O
Men aja , kommentar förut att jag såg ut som en tant , från någon .. HAHA :)
Ja du.. ;) Då kommer jag åtminstone in på krogen NAAJS :)
Hehe , snabbt inlägg. Kollar Hogan Knows Best och lyssnar på Pain of love - toki hotel.. :) den var grymt dålig från början men har börjat gilla den lite sådär :)
aja ska kolla vidare

kraam

älskar för evigt

tråkar lite ;P Men nu till fin fina rubriken..
Jag kommer säga lite grejer jag kommer älska för evigt helt enkelt... BARA BAND ;)

My Chemical Romance



Paramore



Green Day



Fall Out Boy



Panic! At The Disco




Mina favorit band, helt enkelt bäst! :O Blandade gamla/nya låtar ;) Antingen är dom gamla och är förknippat med något minne eller nya och grymt bra :*

kraam

SUPER SÖT? :O



Ser otroligt onormal ut ? :P
Nej men jag vet inte. Skulle ta lite bilder med min älskade webb :')
Så tog jag denna.. ser inte ens ut som mig .. eller? Så jag har en fråga. till alla som känner mig :)

Dagens fråga:
Ser det här ut som mig? :s


kraam

Ny design / ändrade planer

Ny design
ja , du ser den nya designen, gjord på paint. Suger hästballe HAH :) Men ska väll fråga någon som är bra på PS sen. Men förvänta er ingen ny förens om typ en månad x)

Ändrade planer
Alida kunde inte så får väll tråka runt lite. men ikväll skulle vi i alla fall KANSKE träffas. Beror på om jag orkar (:

kraam


DET SUGER :O

När Alida kommer hem ska vi ha det lite skoj :O
Haha nejdå. Eller jo? xd Men Vi ska antagligen köpa kladdkaka :) Hehe , för att jag är tjockis. Förlåt för designen :P Men någon gång får jag en annan...
Och nu till rubriken: DET SUGER :O

Pea ska läggas ner! :S Jag hatar livet wää :( nej så mycket bryr jag mig inte :S Men som åren gått så har jag älskat pea. Mitt liv finns där helt enkelt, cool musik och allt. ONÖDIGT att lägga ner världens coolaste sida, får väll bli medlem i lunarstorm eller något skit töfft (lame) :S

Så jag behöver er hjälp ! (dom få läsarna jag har xd)

Vilken hemsida ska jag byta till? :)

Lunarstorm, bdb mm. Your choice
kommentera ! :)

Nu ska jag berätta lite om dagen :)

Lästiden, jag och jennifer satt utanför klassrummet och träna spanska
Spanska, jag fick 14,5 av 15 :) smartskallen amanda! :D
Idrott, Jag, Julia och Linnéa gick till Glitter och Julia köpte typ ett halsband och jag och Linnéa hitta feta coola halsband vi typ ska köpa på fredag :) Sen åt vi kakor och åkte buss tillbaka till skolan (vi kunde inte vara med... Jag hade ingen bikini-överdel, vi hade simning)
SO, vi hade ingen SO utan vi satt och vänta i klassrummet och chilla, brittis var borta vid maten typ(?)
Lunch, jag åt feta mycket :O Typ två portioner pasta med kyckling, nice :)
Matte, hade huvudvärk så jag sov typ xd eller jag lekte med Johan HAH :D
Svenska, alla satt typ och läste, jag satt och läste bredvid sanna på angelicas plats .. Jag tittade "lite" i hennes Loggbok (aa) det stod ANGELICA <3 FRE.. = TRUE LOVE .. WTF!? HAHAHA :O Fredde trodde jag hade skrivit -.- Sen gjorde jag lite tecken till Johan som satt i andra änden av klassrummet (a) så busigt av mig xd HAHA jag peka på en, gjorde ett hjärta (med händerna) och peka på någon annan. Sen trodde Fredde jag gillar Johan för jag satt och "prata" med honom om man kan kalla det för att prata xd

På rasten emellan Idrotten och SO:n (eftersom vi inte gick på idrotten hade vi ju extra lång rast xd) kom jag, julia och linnea på värsta coola dansen, som ni kanske får se någon gång :)

Fyfan nu har jag skrivit överdrivet mkt :O

Alida kommer snart och jag ska kolla vidare på MADE :)
kram!


Vänner

Sitter och kollar vänner just nu :) VÄNNER , programmet alltså hehe. Ska nog göra läxorna nu så slipper jag göra dom efter maten så kan jag gå ut :) Jag chattar lite med Fredde och Eva på sidan om :) Detta ska jag göra i veckan: Måndag: Sova xd Tisdag: Typ vara med Alida Onsdag: Inget tror jag? Torsdag: Jag skulle göra något kommer bara inte ihåg vad ! :O Fredag: Sova hos Eva (eller på lördag kanske xd) Lördag: Träffa Sebbe / eller på söndag :O jag är glömsk :S Söndag: Slappa förhoppnigsvis :) Goodbye nu ska läxan göras :O

Måndagar suger/äger

SÅ!
BRA Ja, i skolan så är måndagar helt klart bäst :) Haha man har fett kul och vi brukar sluta tidigare (det gjorde vi inte idag men men) Idag hade jag kul :D Var med olika idag. ovanligt faktiskt :P

DÅLIGT Typ att jag måste släpa alla mina grejer från mamma t pappa, pappa t mamma, varenda måndag :S Sen är det ganska tråk efter skolan.. brukar typ aldrig vara med någon på måndagarna så.. :P

Dagens fråga:
Måndagar, hiss eller diss? ;)



Första inlägget

Hej, detta blir ju mitt första inlägg på den här bloggen :)
Jag kommer radera alla inlägg när jag faktiskt FÅR ha blogg.. xd
Idag har det i alla fall inte hänt så mycket.

Lästid, hade ingen bok och vi hade ändå klassråd :)
Hemkunskap, vi gjorde gulash (eller?) jag var med Julia, Matilda och Angelica.. super god blev maten i alla fall .. för mycket lök bara
Lunch, vi åt på hemkunskapen så jag sket i lunchen.
Utetid, var med Sanna, Juliab och Mella i vilorummet .. Haha jag och sanna faila när vi skulle lista ut vårt BMI (vi hittade någon typ sex mm. bok xd)
Engelska, jag avslöja en STOR hemlighet till Matilda.. Sen dess har hon dömt mig , den lilla korven xd
Livskunskap, jag och Nadja satt bredvid varandra, och alla fick någon bild på en tjej och så skulle vi kryssa i tex. Hon har många vänner. aa och så vidare. Alla bilder var olika stiler och alla fick en varsin. Jag & Nadja: emo, Petronella & Juliab: muslim, Julia & Linnéa: skejtare, Matilda & Jennifer: typ vanlig ? xd, Rebecca & Melinda: typ garvande tjej, Angelica, Sanna & Eveliina: tönt.  

Haha :) det var samma tjej! :O Hehe, gud va coolt ;) Men nu ska jag lägga in en cp design till den här bloggen. Ska be någon "erfaren" göra en design på PS sen. Jag har bara paint men jag gör mitt bästa :)

Kram!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0